1. Professionele Online Indruk

Relaxe biedt een gespecialiseerde online marketing oplossing om de naamsbekendheid en de zichtbaarheid van ondernemingen te vergroten op het wereld wijde web. Bij Relaxe weten we als geen ander dat een professionele eerste indruk cruciaal is. De eerste indruk van uw bedrijf vindt tegenwoordig vaak plaats via uw website. Als uw website professioneel oogt verhoogt u de kans op bezoekers. Daarom is het van groot belang dat uw bedrijf professioneel wordt weergegeven op alle apparaten.

Bedrijf Toevoegen

2. Sociaal inloggen

Mensen worden steeds drukker en willen snel kunnen inloggen en registreren. Uit verschillende recente onderzoeken blijkt dat steeds meer mensen bedrijven zoeken via hun smartphones en tablets. Dankzij onze sociale manier van inloggen kunnen klanten inloggen en registreren met sociale netwerken, zoals Facebook en Google. Hierdoor wordt het proces enorm versneld en neemt het gebruiksgemak toe.

Bekijk Prijzen

3. Ondernemers volledig in controle

Onze filosofie is simpel; “geef een mens een vis en hij heeft te eten voor één dag, leer een mens vissen en hij heeft eten voor de rest van zijn leven.” Wij geloven dat u meer succes haalt uit uw online marketing door gebruik te maken van ons “Deal Platform”. Op dit platform stellen wij u in staat om eigen deals te creëren. Wij geloven dat u meer winst kunt maken als u de deal volledig in handen heeft. U kunt namelijk zelf het beste bepalen hoeveel korting u kunt en wilt geven. Dit in tegenstelling tot daily deal websites, zoals Groupon. Deze bedrijven dicteren u vaak hoeveel korting u moet geven, wanneer de deal moet starten en moet eindigen. Bij ons is dat veel relaxer! Stel dat u een rustige dag heeft, dan kunt u direct een deal plaatsen op ons Deal Platform. U bepaalt zelf  hoeveel korting u wilt geven, wanneer de deal start en eindigt.